001-care Created with Sketch.

werken in de zorg

003-money Created with Sketch.

goed betaald

001-charity Created with Sketch.

haal voldoening uit je werk

001-switch Created with Sketch.

stap gemakkelijk over

Waarom de zorgsector ?

De zorg sector is met 1,2 miljoen arbeidskrachten de grootste werkgever van Nederland. Juist in deze sector zal in de nabije toekomst een tekort aan personeel ontstaan.

We moeten ervoor zorgen dat er voldoende en goed opgeleid personeel beschikbaar is en dat zorg verleners op de juiste plek worden ingezet.

Wat kan de zorgsector jou bieden.

Een dynamische werkomgeving, geen dag is het zelfde.

Lees op het forum verhalen van echte mensen uit de zorgsector en kijk of het bij je past. Het beginners loon in de zorg ligt rond de 2000 euro per maand.

Naast de excentrieke beloning is de intrinsieke beloning misschien nog wel waardevoller. Ook is er vaak de kans op doorgroei mogelijkheden waardoor jij jezelf nog meer kan ontwikkelen en geniet van vastigheid van een stabiele werkplek en inkomen.

Help de medemens en wees maatschappelijk betrokken. Haal voldoening uit je werk door mensen echt te helpen.

Welke rol speelt We-Fund hierin ?

We fund breng je in contact met verschillende zorginstellingen die opleidingen aanbieden. Deze opleiding wordt betaald door de zorg instelling zelf.

Jij kan kosten loos beginnen aan je carrière in de zorg.

Je zal worden geselecteerd op je competenties en vaardigheden en niet alleen op je diploma’s.

Kom direct in contact met d juiste persoon en solliciteer. Neem een kijkje achter de schermen bij de zorgsector door unieke verhalen te lezen op ons forum en stel vragen aan professionals.