Opleidingen en vacatures

Een nieuwe manier van recruitment

Praat over de zorgsector.

Heb jij soms het gevoel dat jij je unieke momenten die je beleeft wil delen. Deel nu je verhaal en

We moeten ervoor zorgen dat er voldoende en goed opgeleid personeel beschikbaar is en dat zorg verleners op de juiste plek worden ingezet.

Dit wordt veroorzaakt door 3 trends :

  • De toenemende zorgvraag, wordt voor een deel veroorzaakt door een vergrijzend Nederland.
  • De vergrijzende beroepsbevolking.
  • Een steeds grotere variĆ«teit in het arbeidsaanbod.

Kortom, deze drie trends vormen meer dan genoeg reden om aandacht te schenken aan het arbeidsaanbod van zorgpersoneel op de lange termijn en mogelijke maatregelen te bedenken om het dreigende scenario af te wenden en de goede zorg in stand te houden. Hiervoor zijn twee wegen te bewandelen. Het vergroten van het arbeidsaanbod of het dempen van de vraag.

De vraag van zorg te dempen is een ethische discussie en het beleid van de overheid speelt ene grote rol. Ik wil me daarom richten op het vergroten van het arbeidsaanbod.

Inspireer anderen.

Een versitale werkomgeving, geen dag is het zelfde. Lees op het forum verhalen van echte mensen uit de zorgsector en kijk of het bij je past.

Het begginers loon in de zorg ligt rond de 2000 euro per maand. Naast de exentrieke beloning is de intrensieke beloning mischine nog wel waardevoller.

Help de medemens en wees maatschappleijk betrokken. Haal voldoening uit je werk door mensne echt te helpen.

Welke rol speelt We-Fund hierin ?

We-Fund biedt jou vacatures en opleidingen aan die door werkgevers in de zorgsector worden aangeboden. Kom binnen enkelen seconden direct in contact met de juiste persoon en soliciteer of stel vragen.

Lees op het zorgforum intrigerende, inspirerende, verdrietige of vrolijke verhalen en krijg een realistich beeld over de zorg sector. Stel vragen in het formum of start een discussie je zult professioneel en snel antwoord krijgen van echte mensen die werken in de zorgsector.

Meld je aan en neem een kijkje in de zorg sector of dit wat voor je kan zijn. heb binnne no-time een baan of volg een opleiding.

Het uitgangspunt van We-Fund is dat de zorg werkgevers de opleiding voor je betalen zodat jij bij hun stage of een BBl volgt. Hierdoor is hun arbeids tekort direct opgelost en heb jij een opleiding voor jou betaald wordt en zelfs betaad wordt tijdens je studie.